Laadukkaat pesu- ja maalauspalvelut Alahärmästä

Tilaa ilmainen arviokäynti!

Katto ja julkisivu ovat rakennuksen tärkeitä rakenteita ja niiden hyvä kunto auttaa pitämään koko rakennuksen hyvässä kunnossa. Me teemme kattojen sekä julkisivujen pesut sekä maalauspalvelut luotettavasti ja huolellisesti. Sijaitsemme Voltissa, Alahärmässä ja palvelemme Etelä-Pohjanmaalla ja Pohjanmaalla. 


Suomessa sääolosuhteet vaihtelevat ja katot ja seinät joutuvat kovalle koetukselle. Lämpötilat vaihtelevat kesällä, syyssateet kastelevat ja talvella lumen paino kuormittaa kattoja merkittävästi. Puiden lehdet kerääntyvät helposti katoille ja aiheuttavat sammaloitumista sekä ennenaikaista rappeutumista. 

Varmistamme kattojen ja julkisivujen moitteettoman kunnon ja teemme tarvittavat puhdistukset ja maalaukset. Meillä on useiden vuosien kokemus erilaisista rakennusmateriaaleista.

Pesemme ja maalaamme niin pelti-, huopa- kuin tiilikatotkin ammattitaidolla

Katon pitäminen puhtaana on lähtökohtaisesti tärkeintä ja jo pesulla saadaan aikaan huomattava parannus, niin visuaalisesti kuin rakenteellisestikin. Etenkin tiilikattoihin sammal takertuu helposti, joten säännöllinen pesu ja katon kyllästäminen pitävät kattosi pitkäikäisenä. 

Yhtä tärkeää kuin pesu on oikeaoppinen maalaus. Maalaamaton pinta tai vaurioitunut maalaus altistaa esimerkiksi peltikaton ruosteelle. 

Teemme myös korjaukset ja vaihdamme mm. vaurioituneet kattotiilet. Kerro kuinka voimme palvella sinua!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Julkisivun maalaukset ja korjaukset – lisää arvoa rakennuksellesi

Talosi julkisivun elinikä on huomattavasti pidempi, kun sitä hoidetaan hyvin ja asianmukaisesti. Sammaloitunut tai rikkoontunut seinä rappeutuu helposti ja altistaa rakennuksen kosteusvaurioille. 

Ja tietenkin kaunis julkisivu on myös esteettinen etu joka tuo iloa pihapiiriin sekä varmistaa rakennuksen arvon säilymisen. Siksi seinien säännöllinen huolto ja maalipinnan korjaus on tärkeää.

Meiltä löytyy vankka ammattitaito erityyppisten rakennusten ja materiaalien pesemiseen ja maalaamiseen. Kysy lisää ja pyydä tarjous!

Yhteystiedot

Meiltä maalauspalvelut sekä katoille että julkisivuille – tilaa ilmainen arviokäynti!

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

hCaptcha